Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Hannan uusi studioalbumi Synnyin elän kuolen julkaistaan syksyllä

Julkaistu: 30.3.2016, 14:49

Katso Hanna Pakarisen uusi musiikkivideo Herrojen kanssa pellon laidassa.

Video on Hannan uutuuslevyn ensimmäisen singlen musiikkivideo. Studioalbumi Synnyin elän kuolen julkaistaan syksyllä 2016. Levy koostuu Carolan tunnetuksi tekemistä kappaleista, joihin Hanna on perehtynyt vaiheittain viime vuosien aikana. Hän on esittänyt Carolan musiikista koostuvia konsertteja ja tehnyt lopulta omannäköiset versiot tuottaja Sampo Haapaniemen kanssa. Levyn julkaisee Sony Music.

”Tämä video on kunnianosoitus suomalaiselle naiselle. Naiselle, joka on kautta vuosikymmenten pitänyt tätä yhteiskuntaa pystyssä. Laulu on ehkä ajankohtaisempi tänään kuin koskaan aikaisemmin”, Hanna kertoo videostaan. Video on samalla Hannan naistenpäivävideo.

Hanna etsi videolleen naisia eri aloilta ja elämäntilanteista. He kaikki esittelevät videolla oman tarinansa lyhyinä kuvina. Hanna kertoo videon tekoprosessista seuraavaa: ”Videon käsikirjoitus syntyi aidoista tarinoista, kuvista, jotka kaikki rohkeat ja kauniit suomalaiset naiset ovat lähettäneet. Jokainen nainen, joka lähetti kuvansa ja tarinansa, on osaltaan käsikirjoittanut tämän videon. Minusta oli alusta-asti selvää, että haluan paljon naisia tuolle videolle, josta tuli vahva ja yksinkertainen, mutta myös vaikuttava.”

Hanna on ohjannut videon yhdessä Arja Lehtikankaan kanssa.

Herrojen kanssa pellon laidassa on alun perin ruotsalainen kansansävelmä, johon sanat on tehnyt Vexi Salmi. Kappaleen ovat sovittaneet Hanna Pakarinen, Sampo Haapaniemi ja Jaakko Kääriäinen. Hanna konsertoi seuraavaksi perjantaina 15.4.2016 Savoy-teatterissa, Helsingissä.

https://www.facebook.com/hannapakarinen
http://hannapakarinenfi-fi.paas-d.smehost.net/
https://www.instagram.com/hannapakarinen/
http://www.sonymusic.fi

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Tiedotuspäällikkö Katja Toivanen
[email protected], puh 040-7011686