Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Kevät…

Julkaistu: 2.3.2015, 20:55

image

Hyvää maaliskuuta.

Mie ymmärrän että ihmisistä on aivan ihanaa kun kevät tekee tuloaan, mutta miulle se on aina vähän ollut sellaista aikaa ettei sillä nyt niin kiire olisi tulla.
Kaipa mie olen yksi niitä ihmisiä ketkä kokee valon ja kirkkauden hieman ahdistavana. Jos sais vaan olla täällä piilossa hämärässä ja poltella kynttilöitä :).

Kevään tulo tietää aina kiirettä, pitäs olla “kaikki” valmiina kesään mennessä, mitä se sitten tarkoittaakaan. Se on aina olevinaan jonkun ajan loppu.Tämä ajattelutapa juontaa varmaan kouluajoilta, yksi luokka on ohi ja siirrytään kesän kautta uuteen aikaan.

No, mie toivon että tämä pitkä maaliskuu ei petä ja saadaan vielä se synkkä takatalvikin, että voin poltella kynttilöitä ja saada vähän lisäaikaa asioiden valmisteluun :). Tälle keväälle nimittäin oon luvannu itelleni että seuraavan albumin biisit olisi valmiina ja parhaimmillaan päästäisiin jopa nauhoittamaan niitä.
Tilanne on ihan hyvä, mutta jää nähtäväksi pysynkö aikataulussa.
Tärkeintä tietysti on että uutta tulee kokoajan ja hommat etenee :).

 

Viime viikonloppuna sain kunnian esiintyä UMK:n finaalin alkunumerossa itse Fredin kanssa vuoden -76 euroviisujen edustuskappaleen “Pump pump”.

Oli ihan superhauskaa ja ihanaa päästä taas hetkeksi mukaan viisuhuminoihin, vaikkakin taustalla :). Miulla oli päällä aivan ihana Katri/n uniikki iltapuku. Kiitos vielä Katrille!
Onnea Wieniin Pertti Kurikan Nimipäivät ja mie ainakin vahvasti liputan että Euroviisut taas Helsinkiin 2016! Olispa se hienoo :D!

 

Keskiviikkona pääsen taas laulamaan Carolan ohjelmistoa, tällä kertaa Keravalla Kerava-salin Aimo-aulassa.
Soitto soi 19.00 ja soitellaan ilman väliaikaa. Tila on aika pieni ja ootan intiimiä tunnelmaa :).
Mie rakastan tehä noita keikkoja.
Se on niin koskettavaa nähdä ihmisten liikutus ja myös kuulla tarinoita missä nää laulut on ollut isona osana. Monille se on matka nuoruuteen :).
Tänään oon treenaillu paria uutta kappaletta settiin :). Keravan keikka on myös vähän kuin kenraaliharjoitus Savoyn huhtikuun (9.4) keikkaa ajatellen. Siitä tulee niiiin siistiä! Jännittää jo nyt!

Ihanaa viikkoa ??

-H