Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Ensi viikolla levyjulkkarit ja popup-minikiertue – lue Hannan terveiset

Julkaistu: 13.8.2013, 20:15

Hapero1Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että ensi viikolla “Olipa kerran elämä”-albumi näkee päivänvalon. Tämä on ollut pisin, raskain, mutta samalla myös antoisin ja hienoin matka koko uralla. Olen käynyt läpi koko tunteiden kirjon ja kasvanut ihmisenä pikkuhiljaa omaksi itsekseni… Tai ainakin joksikin, eikai sitä ihminen ole ikinä valmis? Viimeisen kolmen vuoden aikana olen pelännyt, iloinnut, ahdistunut, nauranut, itkenyt, uskonut, toivonut. Ja laulanut.

Kappaleissa on niitä asioita, joita harvoin uskallan ääneen sanoa, niitä juttuja mitä jopa häpeää. On ollut pelottavaa, mutta samalla vapauttavaa tuoda ne paperille ja sitä kautta laulaa levylle.

“Olipa kerran elämä” syntyi viimeisen 10 vuoden kokemuksista, pettymyksistä ja onnistumisista, joita olen tämän hienon, mutta erikoisammatin kautta saanut kokea. Innolla seuraavaa kymppiä odotellessa!

Ensi viikolla on useampia ” julkkareita” :). Torstaina 22.8 esiinnytään uuden Nightclub Tähden avajaisissa Helsingissä klo 22.00 etiäpäin.

Ja perjantaina heilahdetaan julkaisupäivän kunniaksi bändin kanssa popup-minitourille ympäri Töölöä! Paku alle ja kamat kyytiin :). Alotetaan kahvila Regatasta 17.00 ja yritetään joka tasatunnein ehtiä seuraavaan kahvilaan. Salmiakkikioski 18.00, Lippakiska 19.00 ja Storyvillen terassi 20.00.

Pidätän oikeuden aikataulumuutoksiin, koska tuossa saattaa olla jos jonkinlaista muuttujaa, säätila ensinnäkin… Mutta avoimin mielin ja seikkailumielellä tästä tulee hyvä :D.

Ajatus koko hässäkkään tuli yks aurinkoinen päivä alkukesästä, kun istuskelin kahvilla koiran kanssa. Pohdin, että harvoinpa kukaan on juuri tällasta minikiertuetta tehnyt :)? Nämä on tosi kivoja paikkoja missä itse vietän paljon aikaa, ja mikäs sen mukavampaa kun mennä laulamaan lauluja ihmisille :). Ja jos hyvin käy, voi ilmasella arvalla saada vaikka uunituoreen levyn kotiinviemisiksi :).

Tervetuloa mukaan kaikki, tästä tulee hauska syksy :).