Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Uusi single ja esiintyminen UMK:n finaalissa 9.2.

Julkaistu: 10.1.2013, 15:06

HannaMikael2Radio Nova osaa kertoa Hannan uuden singlen Jokapäiväinen digimyynnin alkavan 25.1., radioihin kappale jaetaan kuitenkin jo 21.1. Tulevana maanantaina kappaleeseen kuvataan video. Radio Novan haastattelun löydät täältä.

Lisäksi tänään on julkaistu, että UMK:n finaalissa Espoon Barona Areenalla 9.2. esiintymässä finalistien lisäksi myös mm. Hanna Pakarinen, Suvi Teräsniska, Pernilla & Kaisa Vala, Emma Salokoski jne. Tilaisuudessa tullaan näkemään ainutlaatuinen show, jonka innoittajana on toiminut Mikaelin naiset -ohjelma. Mikael Konttinen toimii myös kapelimestarina tässä ohjelmanumerossa. Se mitä nähdään UMK:n finaalissa on vielä salaisuus, mutta ohjelmassa Hannan osuuden voit katsoa täältä.

Edit: Hieman muutoksia päiviin.

Kommentoi