Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Tänä iltana: Inhimillinen tekijä

Julkaistu: 23.1.2011, 15:29

Tänä iltana: Inhimillinen tekijäÄäni reistailee, muisti pätkii ja ennen keikkaa itkettää. Uupunut artisti kysyy itseltään: kuka olen, jos en enää laula? Tämän illan Inhimillisessä Tekijässä Anne Flinkkilän vieraina ovat Kirsi Ranto, Hanna Pakarinen ja Matti Esko, jotka kertovat siitä, miten unelmatyö ja keikkaelämä verottivat voimia.

Kirsi, Matti ja Hanna muistuttavat, että artistille ei kukaan ulkopuolinen tule sanomaan, että lepää, ota aikaa itsellesi. Esiintyjä tuntee usein olevansa rahantekokone myös muille. Matin toipuminen alkoi siitä, että hän sai taudilleen nimen, Kirsi puolestaan kävi perimmäisten kysymysten äärellä ja lopetti laulamisen kokonaan. Sisäänpäin kääntyminen kuitenkin aukaisi oman musiikin kanavan ja pikkuhiljaa elämä alkoi näyttää valoisammalta ja henkiset arvot tulivat tärkeiksi..

Artisti viihdyttää, palvelee ja tuo lohtua yleisölle, mutta kuka lohduttaisi artistia? Inhimillisessä tekijässä puhutaan itsensä kuuntelemisesta, elämänhallinnasta ja ilon palaamisesta. Laulan, olen siis olemassa. (lähde: yle.fi/inhimillinentekija)

Sunnuntaina 23.1. Inhimillinen tekijä, TV2 klo 21
Tiistaina 25.1. Inhimillinen tekijä, TV2 klo 14:55 (uusinta)

Kuva: Anna-Liisa Nikus / YLE

Kommentoi