Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Nenäpäivä-show, Neljän tähden illallinen ja Sokkokokki tulossa!

Julkaistu: 3.11.2010, 11:14

5.11. Nenäpäivä-show (TV2, klo 18:00-24:00)
Kertakaikkisen hyvä show. Merkit eivät riitä kertomaan enempää. Käännä Kakkoselle ja auta. Muista naposteltava.

8.11. Neljän tähden illallinen (Nelonen, klo 19:00)
Tangokuningas Jukka Hallikainen tarjoilee Illallisen anoppilassaan Laajasalossa. Ruokamestarin paperit omaava Jukka ei turhia keittiössä stressaa, mutta vieraaksi saapuvan Hanna Pakarisen tapaaminen jännittää. Musiikkipainotteisen konkkaronkan täydentävät Esa Nieminen ja Heidi Suomi.

9.11. Neljän tähden illallinen (Nelonen, klo 19:00)

Espoon kotinsa keittiössä tänään svengaa muusikko Esa Nieminen. Nautiskelijaksi tunnustautuva Esa uskoo vieraiden sulavan italialaisen illallisensa edessä. Beatles-fanin isännöimä ilta päättyy, mihinkäs muuhun kuin John Lennonin säveliin. Rauhan ja rakkauden puolesta Esan kanssa laulavat Jukka Hallikainen, Hanna Pakarinen ja Heidi Suomi.

10.11. Neljän tähden illallinen (Nelonen, klo 19:00)
Laulaja Hanna Pakarinen järjestää illallisen Sonic Pump -studiolla. Hakaniemen hallista Hanna saa loistavat vinkit haasteellisen illallisensa valmistamiseen. Kiire meinaa tulla, kun punaviinikastikekin tehdään alusta asti. Kyyneleet eivät ole illan emännällä kaukana, kun Teleks herkistää tunnelman akustisella esityksellään. Hannan kanssa iltaa viettävät Jukka Hallikainen, Esa Nieminen ja Heidi Suomi.

11.11. Neljän tähden illallinen (Nelonen, klo 19:00)
Viikon viimeisellä illallisella urheilutoimittaja Heidi Suomi tarjoaa vierailleen italialaisia makuja. Keittiössä kaikki sujuu hienosti, vaikka Heidi on väheksynytkin taitojaan koko viikon. Mutta viinipulloa Heidi ei ole koskaan aikaisemmin avannut. Tunnelma illallisella muuttuu suorastaan mystisesti, kun Katja Ståhl tulee tekemään taikojaan. Viikon voitosta taistelevat myös Jukka Hallikainen, Esa Nieminen ja Hanna Pakarinen.

11.11. Sokkokokki (Nelonen, klo 20:00)
Hellan ääressä Ellen Jokikunnas ja Hanna Pakarinen, kokkina Henri Alén.

13.11. Neljän tähden illallinen (uusinta, Nelonen, klo 9:30)
13.11. Neljän tähden illallinen (uusinta, Nelonen, klo 10:00)
13.11. Neljän tähden illallinen (uusinta, Nelonen, klo 10:30)
13.11. Neljän tähden illallinen (uusinta, Nelonen, klo 11:00)

Lisäksi tietysti kannattaa The Voicelta bongailla ja TOIVOA Hannan uutta Se yksi ainoa -videota!

Kommentoi