Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Voita sisäänpääsy Hannan levyjulkkareihin!

Julkaistu: 5.10.2010, 17:03

Miusta olis kiva saada levyjulkkareihin myös faneja ja näin myö sitten päätettiin levy-yhtiön kanssa, että pistetään sivuille pystyyn kilpailu, jonka kautta faneillakin on mahdollisuus päästä mukaan juhlimaan miun uutta levyä.

Osallistumalla kilpailuun voit voittaa itsellesi sisäänpääsyn Hannan kutsuvieras levyjulkkareihin, jossa Hanna bändeineen nousee myös lavalle. Levyjulkkareita vietetään Helsingissä 13.10. Lippuja ei levyjulkkareihin ole myynnissä, joten nyt kannattaa osallistua!

Kysymys: Mainitse kolme kokkiohjelmaa, joissa Hannan on uransa aikana ollut tai tulee olemaan mukana. Ja lähetä vastauksesi osoitteella www[a]welho.com viimeistään perjantaina 8.10.! Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse viikonlopun aikana. Kilpailun ikäraja on 18-vuotta.

Kommentoi